Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

 

 

Úvod

Před mnoha lety vznikla Charta 77, která volala po dodržování lidských práv. Se vší úctou k jejich zakladatelům a prosazovatelům, při pohledu na dosažený výsledek, zůstávám na rozpacích. Václav Havel sliboval národu spravedlnost a blahobyt, výslede se však stále hromadně nedostavuje.

 

 

 

Charta 2012 od 1. ledna 2012 na Facebooku

 

Konkurzní a Exekutorské zločiny či další vlna privatizace

Právě názvem Konkurzní a Exekutorské zločiny či další vlna privatizace by se dal nazvat současný stav Českého státu, státu kde se zlodějna povýšila na zákon, státu kde Lidské práva platí mnohem méně jak za starého režimu.

Abych na současný stav upozornil, napsal jsem několik dokumentárních článků:

 

Marxista - Budhista Dalajláma

Nejenom česká společnost se dostává do stále větších problémů, bohatí bohatnou a chudí chudnou, Havlův přítel Marxista - Budhista Dalajláma prohlásil v debatě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. "Nejsem proti socialismu či marxismu. Pokud jde o sociální ekonomii, tak i když jsem buddhistický mnich, jsem marxista. Ale naprosto jsem proti leninismu", Svůj postoj zdůvodňuje slovy „Marxismus má morální etiku, zatímco kapitalismus je pouze honba za ziskem“.

 

 

 

Charta 2012

Ve světle nových a nových informací, jsem založil na Facebooku stránku  Charta 2012, která by měla začít sjednocovat všechny lidi dobré vůle a začít znovu bojovat o dodržování LISTINY ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD  v českých zemích a věřit, že co se nepodařilo Chartě 77 se snad podaří Chartě 2012.

  

Diskuse

Charta 2012 na Facebooku 

 

 

 

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz