Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

 

Úvod

Na právě proběhnuvším prvním Workshopu AKEL (AKustika, ELektronika), stejně jak před rokem mělo možnost na 60 jeho účastníku se mé maličkosti na cokoliv ať již veřejně či soukromě zeptat, čímž měli možnost nalézt spoustu odpovědí na internetu nezodpovězených či nepochopených, obzvláště v mém pohledu na pracovní podmínky a stavbu zesilovačů.

 

HQQF

Zsilovač, který bylo možno vidět již v minulém ročníku, jediná změna je s v koncových stupních, kde byly použity stupně z poslední série, tedy řady 507, která má vylepšené napájení OZ a rozkmitového stupně.

 

 

 

 

Poděkování

Zároveň musím poděkovat panu Dr. Bohumilu Sýkorovi s manželkou za zorganizování této přínosné akce, krom přání k jeho svátku na akci oslavené, mu popřát i hodně síly a chuti do další práce v oblasti zvuku a Hi-Fi.

 

 

 

 

Přednášky

Jednou z přednášek, byla i má přednáška Teorie zesilovačů HQQF jež byla vydána i v pdf. podobě.

 

Dále bylo možné vidět

 

 SPaudio

 

SPaudio

 

 

Šroll

 

Šroll

 

Casea

 

Casea

 

HQQF

Přdzesilovač HQQF s precizně nastavitelným zesílením a korekcemi, vybaven měřením úrovně v kanálu, indikátorem špiček a dálkovým ovládáním.

 

HQQF Federmann

 

HQQF Federmann

 

TESTY?

Na škodu celé akce byla skutečnost, že přes k testování dopředu dlouho avizované a přihlášené zesilovače a reproduktorové soustavy, se nakonec testy odehrály zcela jinak, vesměs SPaudio na různých reproduktorových soustavách. Pokud někdo čekal srovnání zesilovačů Šroll, SPaudio, Casea a HQQF, tak se jej nedočkal, dále nemá cenu komentovat, více komentářů hlavně nezúčastněných najdete na slovanetu

 

Diskuse 


 

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz