Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

.  

Úvod

Po kratší přestávce se opět na Hi-Fi světě můžeme setkat s hodnocením úspěšnosti a návštěvnosti ČR-SR Hi-Fi fór. V předchozích článcích jsme měli možnost vidět nastavené zrcadlo několika málo fórum zaměřených na Hi-Fi Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR, Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR podruhé, Hi-Fi svět nejúspěšnější Hi-Fi web v prostoru ČR a SR, Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR, léto 2012, Hi-Fi fóra v ČR-SR a jejich hodnocení, Hi-Fi fóra v ČR-SR a jejich hodnocení počátkem roku 2013, Hi-Fi fóra v ČR-SR a jejich hodnocení počátkem května 2013 a Hi-Fi fóra v ČR-SR a jejich hodnocení koncem roku 2013, jak již bylo konstatováno minule konkurenční boj úplně ustrnul a Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X se stal pro konkurenční weby naprostým Tabu o kterém je lépe nemluvit a všechny zmínky o něm vyjma vybraných útoků soustavně mazat.

.

.

Statistiky

Statistiky pro tento článek byly vybrány dlouhodobé, jako přehled vývoje za posledního půl roku. Hi-Fi svět si stojí stále na nejvyšší úrovni, kterou moc neohrozila ani řada útoků, která na něj byla v letním období podniknuta.

Současná světová pozice je do 200tis a pozice v ČR daleko pod 1tis. Na druhém místě lze vidět audioweb, ale s více jak 4x horším postavením, ve světovém měřítku stále ještě okolo pozice 700tis. Na Slovenské scéně si jen o málo lépe jak audioweb vede svetelektro, ale ve srovnání s Hi-Fi světem rovněž neobstojí.

Za pozornost ještě stoji slovanet, kde se část HiFi slovanet přesunula pod diyaudio, čímž se zcela odkrylo její nevýznamné postavení. Vše je přehledně vyjádřeno v aktuálních grafech.

.

Aktuální stav konkurenčních webů

Audioweb

Na audiowebu jako v pořadí druhém českém webu pomalu došly všechny nosné témata, není na koho již pořádat hony viz 08.12.12: Federmann, permanent, na základě volání lidu, cokoliv v Hi-Fi pokrokového je navíc v současné době stále více spojeno právě se zakázanými stránkami Hi-Fi světa a komunita audiowebu rázem napadá sama sebe, aktuálně řeší koho zaBANovat a koho ne, přičemž by stačilo nedat na hlas lidu či kamarádů a jen na dodržování pravidel, jak prosté.

.

.

 .

.

Hi-Fi svět začal být v minulosti pro konkurenční weby značnou hrozbou, jedinou ochranou bylo mne zaBANovat a všechny pozitivní odkazy mazat, manipulovat příspěvky a myšlení, ba dokonce se i odměny na mou hlavu vypisovaly, čímž mělo být za bráněno v posunu Hi-Fi světa k lepším výsledkům.

Historie však ukázala, že HI-Fi svět si své místo umí najít i proti vůli a různým křivárnám konkurenčních ČS webu a nepoškodí jej ani rozsáhlé kampaně a útoky či vykrádání jeho myšlenek principů a zapojení, včetně vypisování odměn na mou hlavu. Profesionálnost HI-Fi světa je tak vysoká, že mnozí stále nepoznají naměřené hodnoty od simulovaných, přičemž stačí jen číst.

.

Elweb

Elweb byl v minulosti dalším významnějším českým webem, který však nezachránily ani manipulace se stamilionovými ročními návštěvnostmi a dnes je zcela bezvýznamným, který povinnou registrací ztratil poslední hrstku útočníků, kteří se zde chodili houfovat a organizovat napadání Hi-Fi světa, namísto toho aby se věnovali normální činnosti, normální práci. Je to škoda, ale elweb je tímto nenávratně ztracen a nepomohlo mu ani dlouhodobé popírání frekvenčního rozsahu a další nepravdy a útoky vedené proti mé osobě a Hi-Fi světu. Čas se prostě zastavit nedá, stejně tak pravda a poznání.

.

Závěr

Co říci závěrem, snad jen to, že je velká škoda, že takových webů jako je Hi-Fi svět je stále méně, že weby namísto práce a tvoření se snaží vzájemně bořit, ničit a znevažovat práci druhých, čímž trpí stále více Hi-Fi jako takové, ale nejvíce mladá generace, která nemá na co navázat. P. Federmann v Amatérském Radiu vydal pěkný stabilizovaný zdroj, vhodný i pro napájení elektronek a obvodů s vysokým napětím. Nezbývá než si přát více takových konstrukcí.

.

Diskuse

.

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz