Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

  

Úvod

Jak již bylo zmíněno v článcích Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR, Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR podruhé a Hi-Fi svět nejúspěšnější Hi-Fi web v prostoru ČR a SR, internetové periodikum Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X se natrvalo stalo, co se týče návštěvnosti nejlépe hodnoceným Hi-Fi webem v ČR-SR prostoru, co se týče audio Hi-Fi problematiky je na tom obdobně a nepomůžou ani pomlouvačné kampaně vedené na konkurenčních webech, obzvláště slovanetu.

 

Aktuální postavení

Audioweb

Někdejší aktivita webu poněkud opadla,  Leoš Malaník alias Sinclair již řadu let dluží množství strojů a omezil svou aktivitu, čímž se vytratila část vulgarit, jinak se charakter webu nezměnil. Pozice v ČR stabilní okolo místa 1.200, zaměřený spíše na drobné bastlení.

 

 

 

Elweb

V ČS prostoru nevýznamný web s místem kolem 5.000, zaměřený stále více na všehochuť.

 

 

 

Reprománia

V ČS prostoru naprosto nevýznamný web který se úplně propadl a není v ČS prostoru vůbec hodnocen.

 

 

 

Slovanet

Web zaměřený na mnoho dalších aktivit, Hi-Fi technika se stále více omezuje spíše na prodeje strojů a přístrojů, velmi častým nosným tématem jsou pomluvy a útoky na Hi-Fi_svět. Pozice v ČS prostoru pod místem 2.000.

 

 

 

 

Hi-Fi svět jako trvale nejúspěšnější Hi-Fi web

Velmi významný web upevňující si v prostoru ČS a SR své dominantní postavení, který si svou pozici trvale vylepšuje, jako jediný v současné době zaměřen do oblasti Hi-Fi konstrukcí a postupně se zaměřuje na hotové výrobky. Web, kde se dá dohledat mnoho teorie, často i světově nové doposud nikde nepublikované i velký kus historie a počátků elektrotechniky jako takové. Světová pozice dle nezávislého zdroje dávno pokořila hranici  180tis a v ČS končinách již klesla pod místo 700, což dlouhodobě představuje nejlepší pozici mezi konkurenčními weby.

 

 

  

Web, který však díky svému dominantnímu postavení musí trvale čelit konkurenčním bojům a nekalým praktikám. Ale také web, který má ve svém názvu "Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích", což mu občas dovoluje problematiku odlehčit a vytvořit tím prostor pro řadu spekulací, kterých se mnozí chytají a odhalují svou pravou tvář, můžeme tak být často svědky různých dohadů, spekulací  a výmyslů, kde si něco sami vymyslí, sice ve skutečnosti neví co obrázky a grafy představují, ale zato dobře ví že je to vytesaná blbost či vědomý podvod a navíc žalovatelný. Jen opravdu nevím, jak by chtěli dokazovat podvod či žalovatelnost textu, který není k obrázkům a grafům vůbec napsán!

 

   

 

 

 

Diskuse

 

 

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz