Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Realita dnešních dnů

Od února 2018 vychází zesilovače III. tisíciletí, zesilovače bez celkové zpětné vazby, první čísla byly zaměřeny na  Elektronkový předzesilovač HQQF-55-510, který je jak s rovnou přenosovou charakteristikou, jak bylo zveřejněno v PE-AR 02/2018, ale jde také osadit s přenosovou charakteristikou RIAA, zveřejněno v následujících číslech.

 

Veřejné nadšení některých příznivců je opravdu pozoruhodné.

Nadšení pokračuje i v měsíci lásky, zapojení sice moc nerozumí, zato se tváří jako všehoznalý či spíše všehoschopný mistr světa, chrlící zmatenou všeoborovou radu za radou, jen připomenu článek RIAA dnešních dnů vs. Actidamp, který není třeba nikterak komentovat.

Ještěže mám přehršel NE-Internetových reakcí, které jsou mnohem fundovanější.

EKKAR jako Homo Destruktor?

Namísto technického hodnocení toho či onoho článku, namísto hledání kladů a záporů té či oné konstrukce či topologie, namísto posouvání lidského poznání kupředu jen ničení a destrukce cizí práce, i takový je obraz dnešního internetového prostředí, kde EKKAR jako jeden z posledních bojujících mohykánů chodí a snaží se neustále proti článkům, nechci říci podle či uboze, ale spíše všemožně bojovat, často i v přestrojení.

EKKAR

EKKAR

 

EKKAR

Je-li jeho snaha marná, což je již téměř trvalý a mnohým známý stav, snaží se do této činnosti zapojit další a další, snaží se vyvolat obecný dojem, že je ubližováno všem a vším co jsem kdy publikoval, on sám je vyvolený SPASITEL Světa se svátým posláním svět zachránit, což je vlastně obecným obrazem jeho všeoborových a všeznalých příspěvků na řadě fór.

EKKAR

 Závěr

Jakýkoliv další komentář je zde zcela zbytečný.

 Aktualizováno

Diskuze

 

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz