Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

 

Úvod

Stránky Hi-Fi světa měly svůj ceník pro mnohé špatně dostupný, proto bylo nutné jej trochu poopravit a pro mnohé zpřehlednit a hlavně lépe zpřístupnit. Od konce dubna 2013 najdete Ceník HQQF na pravé straně stráněk, pod počitadlem právě připojených čtenářů.

 

 

 

 

Novinky jara 2013

Zásadní novinkou je rozšíření nabídek modulů HQQF řady 506W a to o méněpárové verze, počínajíc jednopárovou, čímž se výrazně zvýší dostupnost pro méně movité, kteří si chtějí pořídit naprosto špičkový Hi-Fi zesilovač.

 

Jednopárové verze HQQF řady 506W již od 95€

Ceny Jednopárové verze HQQF řady 506W dle osazení plošného spoje již od 95€/ks, čímž se tento modul špičkového Hi-Fi zesilovače dostává hluboko pod ceny obvyklé či konkurenční v této kvalitativní skupině.

 

Připravujeme

Jako další je připravován Síťový filtr HQQF-55-207a pro hi-fi zesilovače, který se objeví v nabídce během první dekády měsíce Května 2013. Síťový filtr HQQF-55-207a pro hi-fi zesilovače by se měl stát nedílnou součástí všech zesilovačů o nichž jejich majitelé tvrdí, že by měli patřit či patří do kategorie Hi-FI. V současné době je to na trhu jediný výrobek, který takto výrazným způsobem zasahuje do kvality zvuku, zesilovače v jehož zdroji je použit, výrazným způsobem eliminuje sítové rušení, obzvláště to, které si každý zesilovač vytvoří sám ve svém napájecím zdroji.

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz