Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

 

Úvod

Mohu jen zopakovat, že jak bylo uvedeno v předchozích textech, stalo se zvykem, že se na Hi-Fi světě objevují čas od času hodnocení úspěšnosti a návštěvnosti ČR-SR Hi-Fi fór. Pro objektivitu byl vybrán, snad jediný seriozní nástroj a tím je Alexa a ať se to někomu líbí či nikoliv, jde o web, který umí velmi přesně vypočítávat postavení jednotlivých webů na celé zeměkouli, hodnocení je na základě jednotlivých přístupů a doby setrvání na měřeném webu.

 

Po předchozích článcích nastavující zrcadlo několika málo fórum zaměřených na Hi-Fi Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR, Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR podruhé, Hi-Fi svět nejúspěšnější Hi-Fi web v prostoru ČR a SR, Hi-Fi fóra a jejich postavení v ČR-SR, léto 2012, Hi-Fi fóra v ČR-SR a jejich hodnocení a Hi-Fi fóra v ČR-SR a jejich hodnocení počátkem roku 2013 konkurenční boj úplně ustrnul a Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X se stal pro konkurenční weby naprostým Tabu o kterém je lépe nemluvit a všechny zmínky o něm mazat.

  

Audioweb

Atakuje světovou pozici v okolí 1/2 milionu a ČS pozici kolem 6 tisic, co více krom postupného a trvalého propadu dodat. 

 

 

Elweb

Cinklé počitadlo na Elwebu sice hlásí desetitisíce připojených, návštěvnost v desítkách milionů, ale krutou realitou je celosvětová pozice v okolí 3/4 mil a v ČS prostoru kolem 12 tisícího místa, jinak přes neskutečný záběr do všech oblastí lidské činnosti a aktivit, nic než setrvalý propad. 

 

 

Slovanet

Slovanet si vytrvale svou pozicu brání a ztráta není příliš významná, mnohé aktivity jsou sice mimo Hi-Fi a měření je tak zavádějící, světová pozice kolem místa 300tis, na Slovensku kolem místa 1500, v ČR však pozice kolem 10 tis.  

 

 

Repromania

Reprománia úplně vypadla ze hry, ve světě kolem místa 3 miliony a ČR již není ani hodnocena, takto tomu Hi-fi moc nepřispějí. 

 

 

Svetelektro

Ve světovém měřítku pod 700tis, na Slovensku pod 6 tis a v ČR pod 20tis a Hi-Fi se již dávno vzdali. 

 

 

Highendforum

Zdálo by se skalní Hi-Fi fórum, ale ve světovém měřítku místo pod 3 mil a v ČR na téměř 20tis místě, taky již Hi-Fi nevýznamný web. 

 

 

Hifinazory

Zdálo by se že další skalní Hi-Fi fórum, ve světovém měřítku pod místem 1,2 mil a v ČR na téměř 6 tis.místě, taky Hi-Fi již nevýznamný web.  

 

 

Hi-Fi svět, ISSN 1803-733X

Setrvalý stav, ale jako jediný se nepropadá a svou dominantní pozici si stále více upevňuje. Ve světovém měřítku se vejde do 200tis a v ČR bojuje v současné době kolem místa 1 tis, čímž se jednoznačně již dlouhodobě stal, nejčtenějším Elektro-Audio-Hi-Fi webem

 

 

Závěr

Závěr není jednoznačný, stejně jak v minulém článku by se dalo jásat nad dominantním postavením Hi-Fi světa, ale na druhé straně truchlit nad stále upadající úrovní a zájmem o elektrotechniku a Hi-Fi jako takové. Snad ještě pohled na dubnovou statistiku návštěvnosti Hi-Fi světa z  deseti nejvýznamnějších zemí.

 

 

 

Diskuse

 

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz